Меню
Кошница

Условия за доставка

    При направена поръчка през сайта, наш оператор ще се свърже с Вас, за да потвърди дали поръчаните стоки могат да Ви бъдат доставени, а в случай на невъзможност – да Ви предложи алтернативни продукти със същото или подобно предназначение като избраните от Вас!


Условия за доставка:   

    Поръчките направени за териториите на гр. Велико Търново, гр. Габрово, гр. Горна Оряховица и гр. Лясковец на стойност над 10.00 лв. с ДДС, се доставят безплатно с наш транспорт. Всички поръчки, за останалите населени места на стойност над 200.00 лв. с ДДС с изключение на хартия, едрогабаритни стоки (офис мебели, столове, шкафове и др.) са също с безплатна доставка с куриер. В останалите случаи, можете да направите проверка за цената на куриерската услуга за доставка с куриерска фирма Спиди.

    Поръчките направени до 16.00 часа в работен ден, се обработват на същия ден. Поръчките направени след 16.00 часа, почивни дни и празници се обработват на първия работен ден след тях.

Начини на плащане:

  1. Наложен платеж: Сумата на поръчката се заплаща на куриера в момента на получаването й.
  2. Банков превод: При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на „Офис ЙЕС“ ЕООД. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.
  3. На изплащане: Пазарувай онлайн със стоков кредит от TBI Bank.